Pitsa


1.Valmista pizzapohja. Taputtele tai kauli taikinapellille
leivinpaperin päälle pyöreäksi, ohukeksi pizzapohjaksi.
Peitä leivinliinalla ja anna kohota noin 10-15 minuuttia.

2.Pane uuni kuumenemaan 250 asteeseen.

3. Valmista tomaattikastike ja haluamasi täyte. 
4. Levitä pohjan päälle tomaattikastike, täyte ja juustoraaste.
5. Paista pitsa uunin keskitasossa noin 15 min.

PITSAPOHJA

( 2-3 hlö:lle)
1 dl vettä
1/4 pkt tuorehiivaa
1 mm suolaa
1mm sokeria
1/2 dl kauraleseitä
noin 2 dl vehnäjauhoja
1 rkl öljyä

1.Ota esille pelti, leivinpaperi valmistusaineet ja 
työvälineet.
2.Mittaa vesi muovikulhoon ja lämmitä se mikrossa kädenlämpöiseksi
(+37 asteeseen)
3.Liuota hiiva  käden lämpöiseen veteen ja sekoita puuhaarukalla.
4. Lisää muut aineet ja alusta taikina käsin taseiseksi palloksi.

TOMAATTIKASTIKE
1 rkl tomaattisosetta 
1 dl tomaattimurskaa
1/2 tl pizzamaustetta tai oreganoa
1 mm mustapippuria
(1/2 tl valkosipulijauhetta)
1.Ota esille valmistusaineet ja työvälineet
2.Raasta juusto



1. Sekoita tomaattisose ja tomaattimurskan keskenään pienessä kulhossa.
2. Mausta pitsamausteella tai oreganolla ja mustapippurilla 
( Ja valkosipulijauheella).

3.Leikkaa anansrengas paloiksi tai puolita kirsikkatomaatit.


Kinkkupitsan täyte
60g kinkkusuikaileta
1 anasrengas tai 6 kirsikkatomaattia
1/2 tl pitsamaustetta tai oreganoa ripaus mustapippuria
50g juustoa





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juustosarvet

Kinkkukiekot

Mokkapalat