Kinderpiirakka

3dl sokeria
2 1/2 vehnäjauhoja
1tl vaniliinisokeria
2tl leivinjauhetta
3rkl tummaa kaakoajauhetta
1 1/2 dl kuumaa vettä
150g margariiniä
2 kananmunaa






1. Sekoita sokeri, vehnäjauhot, vaniliinisokeri, leivinjauhe ja kaakaojaohe muovikulhussa
keskenään.







2. Kiehauta vesi ja sulaa margariini. Sekoita ne keskenään ja sekoita kuivien aineiden joukkoon puuhaarukalla sekoittaen.





3. Lisää puuhaarukalla sekoittaen kananmunat yksitellen taikinaan.
4. Paisra 200 astetta, noin 30-35 min. Kokeile kypsyyttä tikulla. Jos tikkuun ei tartu taikinaan, piirakka on kypsä.











5. Jäähdytä piirakkapohja hyvin ennen kreemin ja suklaan laittoa.










Voikreemi:
75 g margariini
2 1/2 dl tomusokeria
2 tl vaniliinisokeria
1 keltuainen
1. Erottele kananmunan valkuainen ja keltuainen.
2. Vatkaa pehmeä margariini, sokeria ja viniliinisokeri vaahdoksi sähkövatkaimella (noin 5-10 min)
3. Lisää joukkoon keltuainen ja vatkaa vielä hetki.


4. Levitä notkeä kreemi jäähtytetyn pohjan päälle ja laita suklaan sulatuksen ajaksi jääkaappiin tai pakastimeen, että lämmin suklaa ja pehmeä kreemi eivät sekoitu keskenään.

Kuorrutus:
100g faserin sinistä suklaata sulatettuna
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessä, levitä kovettuneen kreemin päälle.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juustosarvet

Kinkkukiekot

Mokkapalat